четвер, 20 березня 2008 10:32

Віце-президент США обіцяє зробити все, щоб допомогти Маккейну виграти

 Віце-президент США Річард Чейні підтвердив, що підтримує кандидатуру сенатора-республіканця Джона Маккейна на пост президента США і всіма силами допомагатиме йому отримати перемогу на майбутніх президентських виборах.

"Джон, як я думаю, буде висунутий кандидатом від нашої партії. І я зроблю все, що в моїх силах, щоб допомогти йому", - заявив Чейні у середу в ефірі телекомпанії Ей-бі-сі з Омана, який він відвідав у рамках свого дев"ятиденного близькосхідного турне.

У середу в Омані Чейні провів переговори з главою султанату шейхом Кабусом бен Саїдом, на яких одній з головних тем був Іран, але до початку цих переговорів за даними американських і європейських ЗМІ віце-президент США вирушив в Оманську затоку на глибоководну рибалку на 18-метровій морській яхті "Кінгфіш-1", що належить правителеві Оману.

Разом з Чейні на морській риболовлі були його дружина Лінн Чейні і їх старша дочка Елізабет Чейні Перрі, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Віце-президент США обіцяє зробити все, щоб допомогти Маккейну виграти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі