субота, 19 лютого 2022 17:21

Спецтема: Ворог біля українського кордону

Вертольоти, танки та БТР: на кордонах України зафіксували нові війська Росії

Вертольоти, танки та БТР: на кордонах України зафіксували нові війська Росії
На супутникових знімках зафіксували російські війська. Фото: CNN

Супутникові знімки приватної американської компанії Maxar Technologies зафіксували, що Росія продовжує стягувати війська та техніку до українського кордону у Білорусі та в окупованому Криму.

Знімки свідчать, що неподалік Білгорода, приблизно за 35 кілометрів на схід від кордону, розміщено близько 20 вертольотів. Про це повідомляє CNN, передає "Укрінформ".

На аеродромі Міллерово, що за 16 кілометрів від кордону з Україною, розгорнули новий вертолітний підрозділ та бойову групу, що складається з танків, БТР та допоміжної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Держдумі РФ закликали ввести війська на Донбас

Північніше розташували вертолітний підрозділ (понад 20 машин) поблизу Валуйків, приблизно за 27 кілометрів на схід від кордону України.

В окупованому Криму перебуває 70 гелікоптерів, з яких понад 60 вперше були помічені на початку тижня на авіабазі на озері Донузлав.

19 лютого на одній із позицій на Донбасі 19 лютого народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл окупантів.

18 лютого на Донбасі російські окупанти порушили режим тиші 66 разів. Через обстріли загинув капітан ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Вертольоти, танки та БТР: на кордонах України зафіксували нові війська Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі