середа, 25 липня 2007 16:50

Вечірка в клубі обійшлася бізнесменові в $210 тисяч

Бізнесмен з Дубаї, який вирішив відпочити з друзями в одному з лондонських клубів, витратив за ніч на алкоголь більше 210 тисяч доларів.

Вечірка проходила в клубі Crystal в центрі Лондона, яким володіє друг принців Уїльяма і Гарі Джакобі Келторп. Бізнесмен і його 18 друзів приїхали в клуб увечері 21 липня і скромно замовили пляшку вина Pinot Grigio вартістю 25 фунтів (50 доларів), проте до ранку неділі, коли прийшов час розходитися по будинках, витрачена сума значно зросла.

За цей вечір компанія встигла випити одну 6-літрову, дві 3-літрових і 36 звичайних пляшок шампанського Cristal (більше 52 тисяч фунтів), дев"ять 1,5-літрових і 27 звичайних пляшок Dom Perignon (майже 15 тисяч фунтів) доповнивши це все наприкінці 6-літровою пляшкою горілки Belvedere (1400 фунтів). Як заявив прес-секретар клубу Фрейзер Дональдсон, такий великий рахунок він бачив вперше за 20 років роботи в нічних клубах, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Вечірка в клубі обійшлася бізнесменові в $210 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі