середа, 25 жовтня 2023 06:00

Ваше життя докорінно зміниться на краще – назвали два знаки-переможці

Ваше життя докорінно зміниться на краще – назвали два знаки-переможці
Подумайте, чого вам бракує для щастя. Займіться самоосвітою. Фото: pixabay.com

25 жовтня ті, хто хотіли заявити про себе, залишаться розчарованими. Не час надсилати резюме чи вирушати на співбесіду. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день здорового егоїзму, - говорить астрологиня. – Поставте власні інтереси на перше місце. Подбайте про захист особистих кордонів. Довіряйте своїй інтуїції. Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші справи. Подумайте, чого вам бракує для щастя. Займіться самоосвітою. Життя Овнів і Скорпіонів докорінно зміниться на краще. Завітайте до перукарні чи косметолога. Обновіть гардероб. Куплені цього дня речі личитимуть вам".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зав'яжете чимало корисних знайомств, які регулярно виручатимуть. Грошей у кишені стає більше. Не варто змінювати роботу, друзів та коханих. Такі рішення будуть поспішними і швидко розчарують.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Під час зустрічі із давніми приятелями захочете помірятися здобутками. Вихвалятиметеся дітьми та досягненнями на роботі. Не прибільшуйте свої заслуги. Увечері шкодуватимете про це.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить мріяти про мандри. Якщо закордонна подорож поки не по кишені, спробуйте вирушити хоча б за межі області. Під час шкільних канікул така мандрівка буде неабиякою винагородою для дітей і допоможе їм зблизитися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цікава книга чи курси повернуть інтерес до життя. Загоритеся ідеєю відкрити власну справу. Не стримуйте свої поривання. Зусилля будуть винагороджені сповна.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Знайомство в соцмережах викличе приємні враження. Але щось стримуватиме вас від побачення з людиною, яка сподобалася. Не прискорюйте зустріч. Її краще запланувати на вихідні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це особливий час для налагодження особистого життя. Не чекайте ініціативи від людей, які вам сподобалися. Першими запросіть їх на побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто, як не ти: чотири знаки зодіаку стануть суперуспішними

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Через неготовність вести переговори складно буде втілити у життя плани. Не відвертайтеся від людей, які можуть стати вашими компаньйонами. З ускладненнями працюватиме печінка. Відмовтеся від алкоголю, не починайте новий курс ліків.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не поспішайте витрачати гроші. Покупки не виправдають ваших сподівань. Цього дня можна придбати хіба продукти, книги та товари першої необхідності. Здавайте авто у ремонт. Роботою майстрів будете задоволені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Дратуватиме безпорадність та критика. Підбирайте слова під час бесіди з родичами та колегами. Гумор допоможе пережити складні часи. Шукайте розраду у новій закоханості.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто розпочинати торгівлю. Завдасте собі збитків. Відкладіть переїзд. Коштів забракне, аби облаштувати нову квартиру за власним смаком. Цікаві пропозиції отримаєте після обіду. На картку надійдуть зарплатня і премія.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, як повести себе під час переговорів та у розмові з коханими. Не тримайте у собі тривогу. Дозвольте собі бути сентиментальними.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вас оточать увагою партнери, до яких вам буде байдуже. Не подавайте надію на стосунки новим залицяльникам. Самопочуття покращить масаж на стопах і педікюр.

Тиждень з 23 по 29 жовтня – час великих можливостей. Астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку і дала цінні поради на кінець жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Ваше життя докорінно зміниться на краще – назвали два знаки-переможці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі