неділя, 26 травня 2024 08:20

Ваш зоряний час настає саме зараз - на кого чекають найщасливіші вихідні у році

Ваш зоряний час настає саме зараз - на кого чекають найщасливіші вихідні у році
Займайтеся улюбленими справами. Не засиджуйтеся на одному місці. Організм потребуватиме руху. Фото: pixabay.com

25-26 травня добігає кінця складний період, що приніс багато тривог і неприємностей. Дозвольте собі відпочити у спокійній обстановці.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Непокоїтиме головний біль, - говорить астрологиня. - Тож зустрічі й засідання краще провести після полудня. Гарно підуть справи у винахідників. Зоряний час настає у житті Тельців, Скорпіонів, Стрільців і Риб. Найщасливіші вихідні у році проведіть у приємному товаристві. Займайтеся улюбленими справами. Не засиджуйтеся на одному місці. Організм потребуватиме руху. Не відкладайте ремонтні роботи. Розпочатий цими днями ремонт вдасться швидко завершити. Займіться облаштуванням присадибної ділянки. Фізична робота принесе і радість, і користь. Можна планувати невеликі поїздки. В далеку дорогу краще відправитися наступного тижня. Бережіть спину від травм. Не підіймайте важкого. Відкладіть на пару днів візит до стоматолога".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У суботу загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди. Не варто лізти у їхні сварки. Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте додаткового заробітку. Не відмовляйтеся від додаткових змін у вихідні та свята.

Телець (21 квітня - 20 травня)

У суботу покупки в інтернеті розчарують. Зекономити не вдасться. Будете засмучені послугами доставки, бо не отримаєте потрібний товар вчасно. Заводити нові знайомства на зло колишнім коханим не слід. Незабаром ця ситуація обернеться проти вас.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Якщо щось не вдається у вихідні, зачекайте до вівторка. Зустрічатимуться люди з золотими руками. Скористайтеся цим сповна. Запрошуйте додому майстрів з ремонту. Вони зроблять будинок затишним і красивим.

Рак (22 червня - 22 липня)

Добре пройдуть операції купівлі-продажу. Можна придивлятися нову квартиру чи авто. Відбудуться важливі події, які змінять життя вашого міста чи села. Беріть у них участь, аби потім не шкодувати, що лишилися осторонь.

Лев (23 липня - 23 серпня)

На рибалку їдьте у суботу. Добре клюватиме, улов потішить. Цими днями можна завітати в гості до родичів чи друзів. Зробіть приємне близьким людям. Приготуйте щось смачненьке.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Більше уваги приділіть літнім людям. Скористайтеся їхніми порадами й життєвим досвідом. Не робіть того, до чого не лежить серце. Цінуйте давніх друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купа грошей і свіжих можливостей - на кого чекає найкращий тиждень у році

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Дратуватиме усе навколо. Приймайте розслабляючу ванну, займайтеся йогою і дихальною гімнастикою. У неділю отримаєте шанс легко розбагатіти, знайти свою долю і круто змінити життя на краще.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

У суботу не давайте завдаток за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять. Зачекайте із пошуком пари. Навколо будуть хитрі особи, які бажають розбагатіти за ваш рахунок.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Звикли, що вами захоплюються. Тепер доведеться вислуховувати критику і визнавати провину. Не зважайте на те, хто і що подумає про вас. Робіть, як планували.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не витрачайте час на те, аби довести людям, що ви чогось варті. Нехай красномовними будуть ваші вчинки. Нестача коштів змусить відмовитися від великої покупки. Це краще, ніж узяти кредит і загнати себе у боргову яму. Зачекайте. Оновити смартфон чи комп'ютер краще наступного тижня.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Порадує урожай полуниці та суниці. Сходіть до лісу. Але не забувайте про спреї від кліщів та комарів. Не купуйте чужий бізнес. У гонитві за надприбутками зазнаєте збитків. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені. Знайдіть спосіб розслабитися. Суботній вечір проведіть у затишному місці.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хотітиметься романтики і свіжих почуттів. Пристрасть і любовні поривання надихатимуть на нові звершення. Ходіть на побачення, освідчуйтеся, насолоджуйтеся букетно-цукерковим періодом.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Ваш зоряний час настає саме зараз - на кого чекають найщасливіші вихідні у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі