понеділок, 20 травня 2024 21:37

Купа грошей і свіжих можливостей - на кого чекає найкращий тиждень у році

Купа грошей і свіжих можливостей - на кого чекає найкращий тиждень у році
Помітите світло в кінці тунелю, зрозумієте, чого прагнули багато років. Фото: pixabay.com

Тиждень з 20 по 26 травня буде сповнений натхнення та високих результатів. Не проспіть свій зоряний шлях.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час, аби щось змінити на краще, - говорить астрологиня. - Не бійтеся експериментувати та йти проти течії. Відпускайте людей, які не готові рухатися пліч-о-пліч. Справжніх результатів досягнете, працюючи у команді однодумців. На Левів, Дів, Скорпіонів, Терези і Водоліїв чекає найкращий тиждень у році. Вдаватиметься усе, за що візьметеся. Успішними себе відчують Риби та Тельці. Помітите світло в кінці тунелю, зрозумієте, чого прагнули багато років".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не переставайте вірити у свої сили. Аналізуйте помилки, але не вдавайтеся до самокритики. Більше часу проводьте за справами, які вам вдаються найкраще.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Все раптом почне вдаватися. Передумаєте змінювати вид діяльності. Успіх допоможе повернути упевненість у себе. Кохані всіляко намагаються вам догодити. Цінуйте їхню ласку і турботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це ідеальний тиждень для поїздки у гори. Легко даватиметься підкорення вершин. Уникайте випадкових інтимних стосунків. Набуватимуться інфекції, які передаються статевим шляхом.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цього тижня не намагайтеся скочити вище голови. Якщо щось не вдається, отже, час змінити плани. Дозвольте собі поспати довше, ніж зазвичай. Після гарного відпочинку ви станете більш продуктивними.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будете важкими на підйом, тому багато чого проґавите. Не відмовляйтеся від запрошення у невеличку подорож. Проведете гарно час у приємному товаристві.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не вірте тому, хто обіцяє високі заробітки. Зараз не варто звільнятися. Хочете збільшити доходи, шукайте роботу за сумісництвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оце так щасливчики: чотири знаки зодіаку, яким доля готує особливий подарунок

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Симпатію викликатимуть люди амбітні. Не намагайтеся завоювати їхнє серце. Поруч з ними не станете щасливими. Скоро зустрінете достойну пару. Купання у холодному басейні спровокує цистит.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Залишайтеся собою. Не намагайтеся комусь сподобатися. Ви випромінюватимете добро, тому притягнете до себе таких же однодумців. Найуспішніше справи підуть у команді. Не відмовляйтеся від співпраці.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Кохані втомляться чекати, коли ви нарешті підете у відпустку. Тому поїдуть на відпочинок самі. Не позбавляйте себе повноцінних сну і харчування. Дієти зараз не будуть ефективними.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Проведіть цей тиждень з тими, кого любите. Не відкладайте на потім плани побути разом, сходити у кінотеатр, посмажити шашлики. Зводіть дітей до зоопарку чи музею, проведіть разом час у кімнаті розваг. Можливі запаморочення. Відпочиньте у затінку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це час матеріальних здобутків. Визначтеся із власними бажанням. Коли, як не зараз, втілювати їх у життя. Не дозволяйте комусь розпоряджатися вашою власністю. Документи на нерухомість зберігайте подалі від родичів.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Все вдаватиметься, якщо заручитеся підтримкою друзів чи колег. Лише у гарному товаристві отримаєте найкращий результат. Про свої переживання говоріть коханим відверто. Вони не розуміють, у чому причина вашого поганого настрою.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Купа грошей і свіжих можливостей - на кого чекає найкращий тиждень у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі