понеділок, 03 березня 2008 08:09

Валерія зрадила своєму чоловікові з англійцем (ФОТО)
5

Застукавши чоловіка в товаристві привабливої іноземки, співачка Валерія розірвала з ним всі відносини і пішла до іншого.

Артистка дізналася про те, що її чоловік зраджуэ їй з якоюсь англійкою, застукавши їх разом у вельми пікантній ситуації. Зухвала зрада коханого і стала останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Валерії.

З помсти співачка знайшла привабливого молодого коханця - красеня-англійця. Відносини з новим фаворитом з романтичного флірту швидко переросли в шалену пристрасть.

Проте розчарування прийшло так само швидко, як і відчуття. Палкий іноземець незабаром набрид Валерії, і вона вирішила виставити його за двері. Через деякий час в Лондоні співачка випадково познайомилася з англійкою, що виявилася тією самою коханкою її чоловіка. Дружба двох жінок стала настільки міцною, що вони обидві вигнали своїх коханців. Розчарувавшись в чоловіках, подруги пообіцяли більше не розмінюватися по дрібницях. Весь цей час відчайдушні приятельки готували зухвале пограбування одне з найбільших банків.

Під час зйомок нового кліпу на пісню PartyIs Over Валерії довелося зіграти 30 ролей і приміряти на себе майже 60 різних образів. Зйомки проходили в одному з павільйонів відомої лондонської студії. Режисер Харві Бі, що зазвичай працює з голлівудськими зірками, прийшов в захват від акторської майстерності російської співачки.

"Валерія зіграла як професійна актриса, - признався Харві Бі.Браун. - І зіграла просто прекрасно", повідомляє "ТД".

Зараз ви читаєте новину «Валерія зрадила своєму чоловікові з англійцем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі