субота, 22 жовтня 2022 14:50

В Україну сунуть дощі й похолодання: оновлений прогноз

Неділя в Україні буде хмарною та дощовою. Вологі хмари запливатимуть із заходу в східному напрямку.

Температура повітря завтра протягом дня становитиме +10...14°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Найтепліше буде в західних областях та в південній частині, +14...18°С. А на Сумщині, Чернігівщині, Полтавщині та Харківщині +8...12°С.

"Найближчої ночі та у неділю вранці дощі пройдуть у західних областях, вранці та вдень перемістяться на північ, центр та південь України. А східних областей досягнуть вже завтра ввечері. У другій половині дня на заході, півночі, частині центру та на Одещині ‒ без істотних опадів", ‒ написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики оновили прогноз: де сьогодні буде найтепліше

У Києві 23 жовтня очікується волога, з дощем, погода. Температура повітря коливатиметься близько +11...12°С. У понеділок у столиці потепліє до +14...16°С.

Найближчим часом в Україні сильного холоду не буде. На тижні періодичні дощі ймовірні, але вже без серйозного холоду.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  На тижні періодичні дощі ймовірні, але без холоду серйозного
На тижні періодичні дощі ймовірні, але без холоду серйозного

Завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух прогнозує теплу зиму. У грудні середня за місяць температура може коливатися від -1...2°С до +3°С. Очікується, що зима в Україні буде теплою, адже останні роки ми не бачимо суворих зим.

В Україні практично не було зими у 2019–2020 роках. І всі наступні й попередні зими були також теплими. Температура повітря постійно підвищується, і особливо це помітно в зимовий період.

Зараз ви читаєте новину «В Україну сунуть дощі й похолодання: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі