четвер, 05 січня 2023 06:50

В Україну суне негода: оновлений прогноз на 5 січня

5 січня в Україні дощі з мокрим снігом.

Вночі опади прогнозують на заході, півночі та у Вінницькій області, повідомляє Укргідрометцентр. Вдень в Україні дощ переходитиме в мокрий сніг. Місцями можливе налипання мокрого снігу, слабка ожеледь і ожеледиця на дорогах.

На високогір'ї Карпат буде значний мокрий сніг. Пориви вітру сягнуть 20–25 м/с. Очікується хуртовина. Протягом доби температура повітря становитиме близько 0°С.

Автор: facebook.com/UkrHMC
  Вдень в Україні йтимуть дощі
Вдень в Україні йтимуть дощі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Циклон Axel принесе в Україну справжні морози: оновлений прогноз

Водночас вдень в Україні повітря прогріється до +3...8°С. У західних та південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +10°С.

У Київській області та в столиці 5 січня буде хмарно з проясненнями. В регіоні також дощитиме. Швидкість південно-західного та західного вітру становитиме 7–12 м/с. Вдень пориви подекуди сягатимуть 15–20 м/с.

В області температура вдень коливатиметься у межах +3...8°С. У Києві буде +5...7°С.

У Карпатах на горі Піп Іван досі сніжно, тримається мороз. Рятувальники показали атмосферне фото однієї з найвищих вершин українських гір.

Зараз ви читаєте новину «В Україну суне негода: оновлений прогноз на 5 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі