пʼятниця, 27 липня 2012 22:00

В українській армії з'явилися Високомобільні десантні війська

В українській армії з'явилися Високомобільні десантні війська
Фото: mil.gov.ua

На базі повітряно-десантної та аеромобільних військових частин створені Високомобільні десантні війська (ВДВ) Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Міністрества оборони.

"Президент України Верховний Головнокомандувач ЗС України Віктор Янукович поставив завдання - головним результатом реформи має стати створення компактних та ефективних Збройних Сил, здатних захистити національні інтереси", – прокоментував міністр оборони Дмитро Саламатін.

За його словами, створення ВДВ є логічним кроком на шляху реформування Збройних Сил України, спрямованим на набуття військами спроможностей швидко та результативно реагувати на сучасні загрози національній безпеці держави у військовій сфері, а також дозволить зберегти та примножити славетні традиції військ ВДВ.

Для керівництва новим родом військ у складі Командування Сухопутних військ Збройних Сил України формується Командування високомобільних десантних військ.

Зараз ви читаєте новину «В українській армії з'явилися Високомобільні десантні війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі