понеділок, 18 червня 2012 13:10

Об'єднана опозиція почала обговорювати освіту, роботу, житло та армію

Об'єднана опозиція почала обговорювати освіту, роботу, житло та армію
Опозиція знову збирає круглий стіл. Фото: еxpres.ua

Об'єднана опозиція почала проведення круглого столу з метою обговорення молодіжних аспектів власної програми.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, на заході присутні представники опозиції з усіх регіонів України, голови молодіжних організацій, а також керівники молодіжних осередків опозиційних партій.

Крім того, у круглому столі беруть участь народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Андрій Шевченко та координатор напрямку "Суспільство знань", нардеп від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Лілія Гриневич.

"Для нас дуже важливо, щоб кожен аспект був ретельно обговорений. Хочу закликати вас трошки до критики. Також, щоб ви давали пропозиції. Від того, які пропозиції сьогодні пролунають за цим столом, буде залежати, які законопроекти об'єднана опозиція пропонуватиме у майбутньому парламенті", - сказав заступник керівника штабу об'єднаної опозиції Михайло Левицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов отримає ще 129 мільйонів завдяки підвищенню тарифів на електроенергію - експерти

Зазначимо, що організатори окреслили чотири напрямки обговорення під час круглого столу: освіта, працевлаштування, житлове забезпечення та служба в армії.

Зараз ви читаєте новину «Об'єднана опозиція почала обговорювати освіту, роботу, житло та армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі