понеділок, 17 грудня 2007 13:11

В Україні в найближчі дні прогнозують ожеледь

В Україні у найближчі дні синоптики прогнозують незначні опади, ожеледь.

Як повідомляє Гідрометцентр, у вівторок у південній частині і західних областях України без істотних опадів. На решті території невеликий сніг, слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7 морозу, на Прикарпатті, півдні і південному сході місцями 8-10 морозу, в Карпатах до 13 морозу. Вдень від 3 морозу до 2 тепла, на півдні Криму до 5 тепла, в Карпатах 3-8 морозу.

У вівторок в Києві пройде невеликий сніг, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 2-4 морози, вдень 0-2 морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 18 грудня найвища температура була +10,0 у 1989 році, найнижча -21,4 морозу в 1946 році.

В середу в східній половині України невеликі опади, слабка ожеледь, на решті території без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північний, північно-західний, 5-12 м/с, на півдні і південному сході місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-6 морозу, на півдні, південному сході і в Прикарпатті місцями до 9 морозу, у Карпатах 7-13 морозу. Вдень від 3 морозу до 3 тепла, на півдні Криму і Одеської області до 6 тепла.

В середу в Києві без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5 морозу, вдень біля нуля, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «В Україні в найближчі дні прогнозують ожеледь ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі