вівторок, 10 листопада 2009 11:29

В Україні почали красти оксолінову мазь

В Україні почали красти оксолінову мазь
Істерія навколо вірусу H1n1 схоже досягає піку. Ніяких протигрипозних ліків в аптеках вже не дістати, а у спекулянтів особливим попитом користуються маски.

Розуміють це навіть грабіжники. Тепер їх приваблюють не тільки гроші та мобільні телефони, але й ліки. Днями в Донецьку вже стався перший випадок крадіжки ліків.

"Мене днями пограбували. Поки міняв колесо з машини банально барсетку витягли і пакет з щойно купленими по знайомству антигрипозними препаратами. На місці були всі документи, а витягнув тільки гроші та кілька тюбиків оксолінової мазі", - обурюється донеччанин Валерій Клімов.

У міліції поки такі факти вороства ліків не підтверджують. Мазі та вітаміни навіть не фіксують. За зведеннями проходять тільки більш істотні крадіжки (починаючи від 60 гривень за законами України).

Як повідомив заступник начальника Донецького міськуправління міліції Юрій Седнєв, останнім часом у місті ніхто не грабував аптек і нічого з них не крав.

Нагадаємо, в Україні 30 жовтня почалася епідемія високопатогенного грипу A/H1N1.

В Україні станом на 10 листопада від грипу та ГРВІ померли 174 особи.

КП в Україні

Зараз ви читаєте новину «В Україні почали красти оксолінову мазь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі