вівторок, 18 серпня 2020 12:53

В Україні побільшало областей, які не готові до ослаблення карантину

В Україні побільшало областей, які не готові до ослаблення карантину
Всі регіони відповідають критерію охоплення тестування. Фото: pixabay

Київ і 13 областей України на 18 серпня не готові до послаблення карантину.

У столиці кілька показників перевищують встановлену норму, повідомляє МОЗ.

Одному або декільком критеріям ослаблення карантину не відповідають: Київ, Вінницька область, Волинська область, Житомирська область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Київська область, Львівська область, Одеська область, Рівненська область, Тернопільська область, Харківська область, Хмельницька область, Чернівецька область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки людей інфікувалися коронавірусом за останню добу

В Києві перевищено показник нових випадків коронавірусу на 100 тис. за 14 днів - 69,7 при нормі менше 40, а також зростає завантаженість ліжок у лікарнях першої черги.

Показник нових випадків коронавірусу перевищено в усіх вищезазначених регіонах, крім Вінницької, яка не відповідає критерію заповнювання ліжок. Водночас у Львівській області цей критерій перевищено всі останні 5 днів.

Також всі регіони відповідають критерію охоплення тестуванням.

Виконувати рішення державної комісії ТЕБ і НС відмовилася Самбірська міська рада на Львівщині. Від 13 серпня комісія встановила у місті червоний - найвищий - рівень епідеміологічної небезпеки, який передбачає суттєві карантинні обмеження.

Зараз ви читаєте новину «В Україні побільшало областей, які не готові до ослаблення карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі