пʼятниця, 14 червня 2024 12:34

Спецтема: Війна Росії проти України

В Україну повернули тіла 254 полеглих захисників
5

В Україну за результатами репатріаційних заходів повернули тіла 254 полеглих оборонців.

Після ідентифікації тіла українських військових передадуть родинам для гідного поховання. Про це повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

В Україну повернули тіла полеглих військових
Фото: t.me/Koord_shtab
В Україну повернули тіла полеглих військових
В Україну повернули тіла полеглих військових
В Україну повернули тіла полеглих військових
В Україну повернули тіла полеглих військових

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ блокує репатріацію тіл загиблих українських захисників

Зокрема вдалося репатріювати тіла 221 захисника, що воювали на Донецькому напрямку, 25 полеглих воїнів на Запорізькому напрямку, чотирьох полеглих оборонців з Луганського напрямку та чотирьох загиблих воїнів, тіла яких передані з моргів на території РФ.

"Репатріація тіл відбулася за сприяння Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Мінреінтеграції, Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об'єднаним центром при СБУ, ЦВС ЗСУ, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями", - йдеться у повідомленні.

Збройні Сили України перевезуть репатрійовані тіла та останки до визначених державних установ. А представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих.

За результатами репатріаційних заходів 26 квітня в Україну повернули тіла 140 полеглих захисників.

Зокрема, вдалося репатріювати 112 тіл оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 воїнів, полеглих на Луганському напрямку, п′ять тіл оборонців з Сумського напрямку, два полеглих воїна із Запорізького та одного із Херсонського напрямку.

Зараз ви читаєте новину «В Україну повернули тіла 254 полеглих захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі