понеділок, 18 листопада 2013 12:44

Протягом тижня українці насолоджуватимуться теплою сонячною погодою

Протягом тижня українці насолоджуватимуться теплою сонячною погодою
Фото: ua.korrespondent.net

На поточному тижні і на початку наступного в Україні збережеться досить тепла і суха погода з температурним режимом вище норми для даного періоду, повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

"Середня температура буде вище норми на 3-6 градусів практично у всіх регіонах України. Переважатиме суха погода, але в окремі дні ми очікуємо невеликі, місцями - помірні дощі", - сказав він на брифінгу.

Кульбіда зазначив, що 20 листопада очікуються опади у західних областях України, 21 листопада - у північних та центральних, 23 листопада - в більшості регіонів України, крім сходу.

"Але ніяких сильних опадів, особливо в карпатському регіоні, в цей період ми не очікуємо", - підкреслив він.

Директор Укргідрометцентру повідомив, що мінімально температура в цей період в Україні буде коливатися переважно від 2 градусів морозу до 3 тепла, тільки 19-20 листопада на сході буде 4-6 градусів нижче нуля.

Максимальна температура в найближчі дні буде від 4 до 9 градусів тепла, а 20-24 листопада вона підвищиться до 7-12 градусів, на півдні і в окремих західних областях - навіть до 16-18 градусів.

Зараз ви читаєте новину «Протягом тижня українці насолоджуватимуться теплою сонячною погодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі