четвер, 25 березня 2010 11:05

В США помер зірка шпигунського серіалу

В США помер зірка шпигунського серіалу

У США помер ветеран американського кінематографа Роберт Калп, відомий глядачам по ролі в популярному телесеріалі 1960-х років "Я шпигую". Акторові було 79 років.

В середу, 24 березня, під час прогулянки біля свого будинку в Голлівуді (штат Каліфорнія) Калп впав і сильно ударився головою.

Як повідомила поліція Лос-Анджелеса, актора доставили в лікарню, де офіційно підтвердили факт смерті. Вона наступила в результаті нещасного випадку, переконані органи правопорядку.

Калп вважався володарем багатостороннього акторського таланту і зіграв в 135 картинах і телесеріалах. Славу світового рівня принесла йому зоряна роль в "Я шпигую" в дуеті з чорношкірим коміком Білом Косбі.

Останніми роботами в кіно стали стрічки: "Любов до свободи" (2010), "Санта-Кілер" (2005), "Голод" (2001) і "Компромат" (2000). Також Калп знявся в декількох епізодах в серіалі про детектива Коломбо.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «В США помер зірка шпигунського серіалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі