середа, 10 березня 2010 18:52

В США від передозування наркотиків помер актор Корі Хейм

В США від передозування наркотиків помер актор Корі Хейм

В США у віці 38 років помер актор Корі Хейм, чия популярність припала на 1980-ті. Він був відомий як запеклий борець зі згубними звичками.

Тіло Хейма знайшла поліція в його квартирі в Лос-Анджелесі в несвідомому стані, а пізніше в лікарні було встановлено факт смерті. Причиною називається ненавмисне передозування препаратами.

Корі був наркозалежним, дев"ять років тому його госпіталізували з передозуванням. Загалом, він п"ятнадцять разів лягав в реабілітаційні клініки і вилікувався від звички в 2004-му році.

Популярність до Хейма прийшла завдяки головній ролі в "Срібній кулі", екранізації роману Стівена Кінга "Цикл перевертня". Наступною була романтична комедія "Лукас" з Чарлі Шином і Вайноною Райдер, а потім на екрани вийшли культові "Пропащі хлопці" Джоела Шумахера, де Корі зіграв Сема Емерсона, який відбив у банди рокерів-вампірів свого брата. В той же стрічці відбулося його знайомство з Корі Фельдманом, разом з яким він знявся в "Ліцензії на водіння", "Задумано маленьку мрію" і "Підірваний життя".

Останніми помітними появами Хейма в кіно було камео в "Пропащих хлопцях 2" і роль у сіквелі "Адреналіну".

GZT

Зараз ви читаєте новину «В США від передозування наркотиків помер актор Корі Хейм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі