пʼятниця, 12 вересня 2014 11:11

У Росії може з'явитися свято в честь кримських окупантів

У Росії може з'явитися свято в честь кримських окупантів
Фото: ua.korrespondent.net

У Держдумі пропонують запровадити 7 жовтня "День ввічливих людей".

Газета "Известия" пише, що автором ініціативи є депутат Держдуми, член комітету з оборони, лідер Російської партії пенсіонерів за справедливість Ігор Зотов.

Надихнув депутата референдум у Криму. На території півострова з'являлися люди без розпізнавальних знаків, які блокували дії українських військ. Пізніше російський глава Володимир Путін повідомив, що "ввічливими людьми" були співробітники Збройних сил Росії.

За словами Зотова, "нова пам'ятна дата "День ввічливих людей" стане ще одним вектором збереження та розширення російського світу, сприятиме вихованню у підростаючого покоління духу патріотизму".

Пропозиція була підтримана і в самому комітеті Держдуми з оборони. Депутат від "Єдиної Росії" Віктор Водолацький розповів, що бренд "Ввічливі люди" - потужний стимулятор військово-патріотичного виховання, і на ньому необхідно продовжити роботу з молодими хлопцями.

Зараз ви читаєте новину «У Росії може з'явитися свято в честь кримських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі