понеділок, 02 червня 2008 15:06

В Неаполі убитий бізнесмен, який інформував поліцію про "сміттєву мафію"

Італійський бізнесмен, який був інформатором поліції в Неаполі і допомагав боротися із злочинними групами, контролюючими вивіз сміття, в неділю був убитий, мабуть, неаполітанською мафією. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву поліцію.

За інформацією агентства, в Мікеле Орсі, бізнесмена, який був пов"язаний з мафією і став інформатором поліції, вбивці вистрілили три рази поряд з його будинком. Два тижні тому він надав в суді свідчення проти передбачуваного члена мафіозного угрупування, який брав участь в бізнесі, пов"язаному з вивозом сміття. Сам Орсі також працював в цій сфері і якийсь час минулого року провів у в"язниці під час розслідування участі мафії в цьому бізнесі.

Всі звалища, що діяли в районі Неаполя, виявились заповнені ще в кінці минулого року, і сміття почало скупчуватися на вулицях міста. Повідомлялося, що неаполітанська мафія перешкоджає будівництву підприємств з переробки сміття, оскільки контроль над існуючими звалищами приносить їй великі прибутки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Неаполі убитий бізнесмен, який інформував поліцію про "сміттєву мафію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі