четвер, 28 серпня 2014 11:58

В Крим не пустили 34 тонни ставриди і скумбрії

В Крим не пустили 34 тонни ставриди і скумбрії
Фото: vkurse.ua

Співробітники Россільгоспнагляду не пропустили до Криму дві партії свіжомороженої риби загальною вагою 34 тонни з країн далекого зарубіжжя, яку намагалися видати за українську продукцію.

Про це повідомляє в четвер Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим та Севастополю.

Згідно з повідомленням в пункті пропуску "Перекоп" був зупинений транспорт, що перевозив вантаж, задекларований як риба свіжоморожена загальною вагою 19 тонн.

Товар прямував з Одеси, від ТОВ "Рибмаркет Плюс" на адресу севастопольського підприємства "Бонфіш". Як з'ясувалося в ході перевірки, ставрида і скумбрія була проведена на підприємстві "L62713, Aleksey Slobodchikov" в Новій Зеландії.

Крім того, в пункті пропуску "Армянськ" інспектори Управління Россільгоспнагляду не допустили до ввезення на територію Криму партії свіжомороженої риби вагою 15 тонн з Тайваню і Еквадору, відправником якої за документами значився "Укрхарчпродукт" з Київської області.

Оскільки згідно з вказівкою Россільгоспнагляду від 19.08.2014 р, ввезення харчової продукції з країн далекого зарубіжжя на територію Російської Федерації через територію України заборонений, обидві партії контрафактної риби були повернуті на територію материкової України.

Зараз ви читаєте новину «В Крим не пустили 34 тонни ставриди і скумбрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі