неділя, 13 жовтня 2024 21:45

Розквітнуть по-справжньому: які п'ять знаків будуть на піку слави

Розквітнуть по-справжньому: які п'ять знаків будуть на піку слави
Залишайтеся стриманими. Почуття гумору буде найкращим помічником. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 14 по 20 жовтня легко вдасться досягти поставленої мети. Якщо нові справи будуть гальмуватися, то для них ще не настала слушна година.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкриється друге дихання у тих, хто чекав слушної нагоди, аби розпочати новий бізнес, - говорить астрологиня. - Не поспішайте довіряти новим знайомим. Знижується працездатність. Швидко наставатиме втома. Закінчуйте робочий день раніше. Слідкуйте за своїми словами. Цього дня можна легко нажити собі ворогів. Важко проходитимуть зустрічі з родичами. Не торкайтеся конфліктних тем під час розмов. Залишайтеся стриманими. Почуття гумору буде найкращим помічником. Діви, Раки, Близнюки, Терези і Скорпіони розквітнуть по справжньому. Ці п'ять знаків будуть на піку слави".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Вірте у власний успіх. Не опускайте руки. Хто б чого не говорив, пам'ятайте, що ви варті найкращого. Зменшіть кількість спожитої кави. Не працюйте на городі у вітряну і дощову погоду. Спровокуєте температуру.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Удача супроводжуватиме щодня. Невеликі епізодичні надходження грошей допоможуть купити усе, що планували. Відмовтеся від роботи, яка обтяжує. Позбудьтеся справ, які не приносять заробітку, але відбирають масу часу. Не губіть чеки. Деякі товари доведеться повернути.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Шукати пару не варто. Знайдете проблеми. Зачекайте із лікуванням зубів і ремонтом у будинку. Це розтягнеться надовго і коштуватиме дорого.

Рак (22 червня - 22 липня)

Успіх на вашому боці. Беріть від життя усе. Вдалий період, аби купувати будинок чи гараж. Пошкодуєте, якщо реанімуєте давні стосунки. Відмовтеся, навіть якщо така ініціатива надійде від колишніх коханих.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Навколо багато спокус, але це не означає, що варто набратися кредитів і задовольнити усі свої бажання. Розпрощайтеся з ненадійними роботодавцями. Шукайте кращу роботу, будуйте кар'єру. Придбайте нову косметику проти зморшок.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Шукайте додаткового заробітку. Довіряйте передчуттям. Випадковостей не буде. Все складеться так, як ви того хочете. Вагітним жінкам слід більше часу проводити у ліжку. Протипоказані далекі поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Так щастить раз на мільйон: ці чотири знаки отримають усе, чого хочуть

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Звільніть себе від стосунків, які більше не приносять радощів. Ревнощі братимуть гору над розумом. Оформлятися на роботу краще у середу, купувати побутову техніку - у п'ятницю.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Годі жити вчорашнім днем, ностальгувати за минулим. Зараз вам усе під силу. Впораєтеся з великою кількістю справ за пів тижня. Решту часу присвятіть собі та хобі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

З'являться можливості, яких ви не помічали раніше. Більшого досягатиме той, хто не боїться експериментувати. Не опустіть свій шанс розбагатіти.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Тиждень буде багатим на цікаві пропозиції. Здивуєтеся, як багато успішних моментів чекає на вас. Гроші йтимуть до ваших рук. Не варто усе одразу витрачати. Відкладіть частину заробленого на покупку своєї мрії.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Успіх матимуть справи, які розпочнете після 15 жовтня. У цей період варто запускати нові проєкти і рекламувати себе. Цікаві фінансові пропозиції надійдуть від нових знайомих. Добре зважте, чи варто мати з ними справу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не варто вкладати кошти у чужий бізнес. Краще плануйте власну справу і шукайте хороших інвесторів. Не економте на речах, які плануєте використовувати для щоденного вжитку. Вдалий період, аби купити авто.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Розквітнуть по-справжньому: які п'ять знаків будуть на піку слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі