субота, 14 лютого 2009 19:16

В Італії зловили першого в світі мафіозі-трансвестита (ФОТО)

 

У Неаполі на півдні Італії арештований ватажок місцевої мафії, що переодягався жінкою, пише у п"ятницю британська газета The Daily Mail.

27-річний Уго Габріеле (Ugo Gabriele), який користувався декоративною косметикою і називав себе Кітті, був затриманий разом з двома десятками членів очолюваного ним угрупування. Кримінальний авторитет контролював заняття проституцією і розповсюдження наркотиків в кварталах поблизу місцевого аеропорту.

У поліції розповіли, що висліджували Кітті декілька місяців. На початку минулого тижня його вже намагалися заарештувати, але тоді трансвеститу вдалося сховатися. Як підкреслили в правоохоронних органах, вони вперше зіткнулися з мафіозі-трансвеститом, і, можливо, це перший такий випадок у всьому світі.

Члени мафії традиційно зневажають чоловіків гомосексуальної орієнтації, нагадує газета, проте серед італійських мафіозі зустрічаються і гомосексуалісти. Так, в 1992 році в Нью-Йорку був застрелений Джон Д"Амато по кличці Джоні-малюк (John "Johnny Boy" D"Amato). На процесі у цій справі його вбивця Ентоні Капо (Anthony Capo) визнав, що пішов на злочин, дізнавшися про таємне життя ватажка мафії.

"Ніхто не буде нас поважати, якщо бос-гомосексуаліст стане міркувати про справи Коза Ностри", - пояснив убивця.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «В Італії зловили першого в світі мафіозі-трансвестита (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі