вівторок, 01 липня 2008 13:59

В Ірані перекинувся пасажирський автобус: мінімум 25 загиблих

Не менше 25 людей загинули у вівторок вранці в результаті аварії автобуса в Ірані, ще стільки ж отримали поранення. Про це, як передає ІТАР-ТАРС, повідомило державне телебачення Ісламської Республіки.

За даними телеканалу, трагедія сталась на шосе Тегеран-Кум в 35 кілометрах на південь від столиці. По не з"ясованій поки причині пасажирський автобус, який виходив з міста Йезд (центр країни) до Сирії, ударився об розділову смугу автобану, а потім вилетів в кювет і перекинувся.

Всі постраждалі госпіталізовані. Стан деяких оцінюється як критичний.

Нагадаємо, в кінці березня 27 людей загинули, коли туристичний автобус врізався у вантажівку, перекинувся і загорівся. Раніше в тому ж місяці 22 людини згоріли живцем при зіткненні автобуса з бензовозом.

Іран займає одне з лідируючих місць в світі по числу дорожніх аварій. За статистикою, на трасах країни кожні 20 хвилин гине одна людина. Як правило, основною причиною ДТП стає безпечність водіїв, зокрема, виїзд на зустрічну смугу, і низька якість доріг.

Зараз ви читаєте новину «В Ірані перекинувся пасажирський автобус: мінімум 25 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі