понеділок, 18 лютого 2008 16:38

В центрі Москви в"єтнамець ловив голубів для вечері

В центрі Москви затриманий громадянин В"єтнаму, який ловив голубів, щоб потім їх з"їсти. Про це повідомила сьогодні прес-секретар УВС по Центральному адміністративному округу Олена Перфілова.

В"єтнамець почав полювання на голубів на Новослобідській вулиці. "Озброївшись величезним металевим сачком він почав ловити птахів і садити їх у целофанові пакети, - відзначила прес-секретар. - Шоковані поведінкою іноземця москвичі викликали міліцію".

Прибула варта правопорядку затримала "птахолова", на місці злочину було виявлено 20 пакетів із задушеними птахами, а також сачок, в якому ще билися перелякані голуби. "Співробітникам екологічної міліції затриманий пояснив, що роботу в Москві він не знайшов і вирішив повечеряти голубами, пригадавши кулінарні традиції своєї далекої батьківщини", - відзначила Перфілова.

Подібний випадок цього року вже не перший. В кінці січня міліціонери затримали на південному заході Москви також громадянина В"єтнаму, який убив 40 голубів і хотів їх з"їсти, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Москви в"єтнамець ловив голубів для вечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі