понеділок, 03 березня 2008 16:32

В Білорусі візьмуть під контроль діяльність ворожок і чаклунів

Міністерства юстиції, освіти та охорони здоров"я Білорусі розробляють правовий акт, який регулюватиме діяльність парапсихологів, екстрасенсів та ворожок, повідомив міністр юстиції країни Віктор Голованов.

Голованов відзначив, що "мова йде про впорядкування діяльності в республіці психологів, парапсихологів, екстрасенсів, різних чаклунів".

За його словами, проект нормативного акту про порядок діяльності парапсихологів і екстрасенсів обговорювався на нараді за участю провідних білоруських психологів і психіатрів.

В кінці січня патріарший екзарх всія Білорусі митрополит Мінський і Слуцький Філарет (Вахромеєв) висловив стурбованість розповсюдженням реклами послуг астрологів і ворожок.

Митрополит Філарет висловив також подив у зв"язку з тим, що в "загальнодержавному класифікаторові видів діяльності є послуги спіритів, ворожок і астрологів". NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В Білорусі візьмуть під контроль діяльність ворожок і чаклунів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі