середа, 07 липня 2010 18:36

В аварії на Черкащині загинула дворічна дитина (ФОТО)

6 липня близько 16-ї години на 3 км автодороги Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, поблизу села Деньги Золотоніського району, сталось ДТП.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua в обласній ДАІ, водій автомобіля "ВАЗ-2107" виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21011", що рухався у зустрічному напрямку.

"Копійка" їхала з гори. "Сімка" рухалася на гору. З невідомих причин її винесло на зустрічну смугу руху і поставило поперек дороги просто перед "копійкою". Тобто вийшло бокове зіткнення. З яких причин машина виїхала на зустрічну смугу, ще не відомо. Може, люди в машині сварилися, і хтось смикнув за руль. Або ж щось зламалося. Версію обгону не розглядаємо, бо тоді було б зіткнення лоб у лоб, а в нас — бокове", - розповів Ярослав Вороний із обласної ДАІ.

Унаслідок автопригоди двоє пасажирів автомобіля "ВАЗ-2107", яке виявилося машиною таксі, від отриманих травм загинули на місці події. Серед загиблих - дворічна дитина.

Ще один пасажир цього ж автомобіля та обидва водії отримали тілесні ушкодження, всі вони перебувають у Золотоніській районній лікарні.

Наразі причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «В аварії на Черкащині загинула дворічна дитина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі