понеділок, 14 червня 2010 10:22

У Києві сталася ще одна аварія на місці смерті Пелиха (ФОТО)
5

На проспекті Перемоги водій "Ніссан Максима", який їхав з боку центру на великій швидкості, не впорався з керуванням і зачепив бровку. Потім некерована машина зачепила стовп, авто розвернуло, і воно вилетіло на тротуар, збивши зупинку, пише "Сегодня".

На щастя, в цей час (було 5.40 ранку) на ній нікого не було. "Ніссан" зупинився лише в декількох метрах біля входу в підземний перехід. 39-річний водій "Ніссана" загинув на місці, а його 30-річний пасажир отримав легкі травми голови. У цьому місці серйозні аварії відбуваються часто: неподалеку трохи більше року тому в ДТП загинув відомий телеведучий Ігор Пелих.

8 травня минулого року на проспекті Перемоги "Хонда Акорд", яким керував друг і бізнес-партнер Пелиха Олег Кириллов, на великій швидкості врізалася в попутний "Фольксваген", потім знесла декілька дерев і перекинулася.

В результаті аварії загинули популярний телеведучий і батько трьох дітей Ігор Пелих і студентка медуніверситету Олександра Грінченко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві сталася ще одна аварія на місці смерті Пелиха (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі