четвер, 01 липня 2010 17:54

На місці аварії з"являється вантажівка-привид

Автор: фото надане обласною ДАІ
  Від джипа ”Хюндай Санта Фе” після аварії на околиці Полтави залишилися самі уламки. Водія ”швидка” забрала до лікарні, його дружину — до моргу. Шофер вантажівки ”вольво”, в яку врізався джип, не постраждав
Від джипа ”Хюндай Санта Фе” після аварії на околиці Полтави залишилися самі уламки. Водія ”швидка” забрала до лікарні, його дружину — до моргу. Шофер вантажівки ”вольво”, в яку врізався джип, не постраждав

29 червня близько 17.00 на трасі Полтава — Харків поблизу гіпермаркету "Метро" джип "Хюндай Санта Фе" на швидкості врізався у вантажівку "вольво" з причепом.

— За кермом джипа був 49-річний житель Донеччини, — розповідає Наталія Варченко з обласної Державтоінспекції. — Він їхав із дружиною в сторону Харкова. На спуску набрав швидкість. Боком, де сиділа пасажирка, врізався у вантажівку.

Фурою кермував 35-річний житель Львівщини. Говорить, відчув сильний удар, у дзеркало заднього виду побачив розтрощений джип.

— Пасажирку джипа затисло, вона померла, — переказує Варченко. — Чоловік дуже травмував голову. У нього струс мозку, закрита черепно-мозкова травма і забій грудної клітки.

У ДАІ говорять, від "хюндай" залишилися самі уламки.

— Сказати, на якій швидкості він врізався, не можемо, але вона була чимала, враховуючи силу удару. Водій нічого про причину аварії сказати не може. Його в шоковому стані доправили в лікарню.

Місцеві водії розказують, ця ділянка шляху є небезпечною. Дехто тут не раз бачив КрАЗ-привид.

— Мій знайомий ледь не загинув на цьому відрізку дороги, — розповідає будівельник з Полтави Дмитро, 33 роки. — Їхав іномаркою. Говорить, спіймав фантом. Просто на нього мчала вантажівка. Він вивернув кермо вбік, машину понесло. Добре, що його викинуло з автівки. Згодом зрозумів, що ніякого КрАЗа не було. Там місцевість всіяна хрестами після аварій. Між собою водії цю зону називають геопатогенною. У Німеччині в таких місцях навіть знаки стоять, які попереджають про небезпеку.

Зараз ви читаєте новину «На місці аварії з"являється вантажівка-привид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі