понеділок, 07 квітня 2008 12:44

В Японії поклоняються пенісам (ФОТО)

В Японії декілька просто чарівних свят, присвячених родючості. Проте поведінка чоловіків, солідних і дуже зайнятих на роботі в звичайні дні, не може не викликати щирого здивування.

На свято вони приходять в масках, мабуть, щоб колеги не дізналися, і в дивовижних маскарадних костюмах. На святі вони демонструють всім чоловічу гідність за допомогою величезних пенісів, виготовлених з пап"є-маше.

Розмахуючи своїми штучними членами, вони ганяються вулицями за жінками. Іноді чоловіки навіть забігають для цієї мети в будинки, аби налякати жінок за допомогою штучних членів (зазвичай їх роблять з дерева). Втім, японці не виходять за рамки пристойності.

Під час святкувань, присвячених родючості, натовп носить вулицями зображення фалоса в невеликих рамках. У Нагано на такому щорічному святі виставляється фалос величезних розмірів. Цей справжній пеніс-гігант важить більше двох тонн, і його носять вулицями близько ста фізично міцних чоловіків. Свято супроводжується буйними веселощами і саке.

Кавасакі, розташований недалеко від Токіо, славиться незвичайним храмом, в якому виставлений величезний залізний фалос. Цей храм присвячений фалічному божеству, званому "Канамара-сама". У ньому можна побачити два металеві фалоси, що стоять на дерев"яній платформі, - вони нагадують собою дві великі гармати.

Жінки, які страждають від безпліддя, з"їжджаються в цей храм зі всієї Японії в надії, що фалічне божество їм допоможе, і вони зможуть мати дітей. Серед паломників немало і батьків, бажання яких вже виконалося. У храмі особливо багатолюдно в щорічне свято, присвячене родючості. Діти лижуть льодяники на паличках у вигляді пеніса і жують банани з "головкою", зробленою з рожевого шоколаду. Навіть іграшки, якими тут торгують в дні свята, мають форму чоловічого члена.

У храмі в Тогаті існує найбільша в Японії колекція еротичних талісманів. Це, в основному, зображення чоловічого члена. Всі предмети були даровані храму вдячними батьками, які пізнали радість батьківства і материнства, що, на їх думку, відбулося через благотворний вплив святого дерева, зростаючого в храмовому саду.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «В Японії поклоняються пенісам (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі