вівторок, 13 травня 2008 12:04

В Англії виростили гігантського бика розміром в слона (ФОТО)

 
У Великій Британії виростили гігантського бика розміром з невеликого слона Унікальний чорно-білий бик фризької породи на ім"я Чілі живе в притулку для тварин Ferne Animal Sanctuary в англійському графстві Сомерсет - при зрості 6 футів 6 дюймів (198 см) і вазі понад тонну він за своїми розмірами цілком відповідає розмірам невеликих слонів.

При цьому раціон цього чемпіона ні чим не відрізняється від решти биків і корів в стаді - в основному трава і іноді бруква.

Зараз Чілі 9 років, адже цілком могло трапитися так, що бика могло б і не бути. З якоїсь причини на сусідній фермі вирішили, що він їм не підходить, і у віці всього 6 днів принесли в притулок. Така ж доля спіткала і його сестру Джубілі.

За словами Наомі Кларк, менеджера притулку, по початку Чілі нічим не виділявся серед решти тварин, проте у міру зростання його унікальні розміри сталі очевидні. У притулку також відзначають дуже привітний характер Чілі і говорять, що він цілком заслуговує нагороди.

Зараз притулок оформляє офіційну заявку на включення Чілі в Книгу рекордів Гіннеса як найбільшого бика Великобританії, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «В Англії виростили гігантського бика розміром в слона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі