понеділок, 25 травня 2009 11:47

Жахливе ДТП в Києві (ФОТО)
8

Вчора вдень при в"їзді на Жилянський міст сталося сильне зіткнення трьох автомобілів: "Таврія Славута", "Опель" та "Ауді". Водій "Таврії", в результаті лобового зіткнення з "Опелем", загинув на місці події. Маленького пасажира з підозрою на перелом ноги медики госпіталізували. Отримала травму голови також дівчинка - пасажирка "Опеля". Її батько, водій "Опеля", скаржився на болі в нозі.
Швидка забрала також жінку-пасажирку "Таврії". За словами водія "Ауді", він рухався у бік Святошино, коли відчув бічний удар. Можливо, водій "Таврії" намагався уникнути зіткнення з "Ауді" і вилетів на зустрічну, де і зіткнувся з "Опелем". Були і очевидці, які розповідали, ніби аварію спровокував сріблястий "Деу", який з місця події зник. На місці також звучала версія про те, що "Ауді" виштовхнув "Таврію" на зустрічну смугу. Яка з версій відповідає дійсності - вирішить слідство, повідомляє Магнолія-ТВ.
Зараз ви читаєте новину «Жахливе ДТП в Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі