пʼятниця, 16 вересня 2022 16:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Установка "Гвоздика" й БМП – морпіхи розповіли про успіхи на фронті

Установка "Гвоздика" й БМП – морпіхи розповіли про успіхи на фронті
Морпіхи за добу ліквідували вісім окупантів. Фото: ВМС ЗСУ

15 вересня українські морські піхотинці знищили два БМП, дві вантажівки й два мінометних підрозділи російських окупантів.

Артилерійські військові частини Командування морської піхоти били по скупченню живої сили й техніки загарбників, повідомляє ВМС ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морпіхи "мінуснули" російські танки і гаубиці. Окупанти рахують втрати

Зараз відомо про ліквідацію восьми окупантів і самохідної артилерійської установки "Гвоздика". Остаточні втрати ворога уточнюють.

"Військовослужбовці військових частин і підрозділів Командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України у складі угруповань продовжують давати гідну відсіч агресору на різних напрямках оборони України", – ідеться в повідомленні.

Ватажок так званої ЛНР Леонід Пасічник визнав, що Збройні сили України підійшли до кордонів Луганської області. Але він заявив, що немає підстав для паніки.

Російські окупанти нещодавно чомусь повернулися до Кремінної на Луганщині. Загарбники повернулися до міста й позривали українські прапори. Росіяни намагаються створити видимість своєї масової присутності.

Зараз ви читаєте новину «Установка "Гвоздика" й БМП – морпіхи розповіли про успіхи на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі