четвер, 06 січня 2022 19:03

Укрзалізниця запускає різдвяний паровоз: ціна квитків і маршрут

Укрзалізниця запускає різдвяний паровоз: ціна квитків і маршрут
Квитки вже доступні для придбання. Фото: facebook.com/LvivRailway

Укрзалізниця запускає різдвяний поїзд із паровозом.

Він курсуватиме від станції Київ-Пасажирський через станцію Дарниця без зупинки і зворотно, повідомила пресслужба перевізника.

"7, 8 та 9 січня Укрзалізниця запускає ретро-потяг № 897/898, що відправлятиметься цієї п'ятниці, суботи та неділі о 13:28. Прибуватиме зворотно на станцію Київ-Пасажирський о 15:18", - йдеться в повідомленні.

Квитки вже доступні для придбання в касах вокзалів, у чат-боті Укрзалізниці у Viber, Telegram, Apple Messages, Facebook Messenger та на сайті за запитом по станції відправлення Київ-Пасажирський та станції прибуття Київ-Деміївський.

Вартість квитка становить: для дорослих – від 136,44 грн, для дітей – від 102,33 грн. Пасажири з квитками зможуть безкоштовно відвідати Музей залізничного транспорту, що знаходиться поруч із Південним вокзалом.

Для батьків, які супроводжують дітей у рейсі, обов'язкова наявність:

- сертифікату про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту на коронавірус чи експрес-тесту;
- сертифікату про одужання в застосунку "Дія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буковельський експрес" запустили зі Львова до Карпат

Найбільшим попитом на період різдвяних та новорічних свят користуються подорожі залізницею у західному напрямку. До Львова, Ужгорода та Чернівців продали найбільшу кількість квитків на поїзди оновленого графіка перевезень.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запускає різдвяний паровоз: ціна квитків і маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі