пʼятниця, 20 лютого 2015 15:44

"Укрпошта" увіковічнила героїв Небесної Сотні на спеціальній марці
2

До Дня Героїв Небесної Сотні "Укрпошта" презентувала художню поштову марку "Пам'яті героїв Небесної Сотні". Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, "Укрпошта" презентує художню поштову марку "Пам'яті героїв Небесної Сотні", – відзначив керівник підприємтсва Ігор Ткачук. – Герої не вмирають. Вони житимуть у наших серцях ще сотні, тисячі років. Ця художня марка промовисто розкаже всьому світу про хоробрість та героїзм наших співвітчизників".

Художником поштової марки виступив Кость Лавро.

"Сьогодні трагічний день та дата, яку ми ніколи не забудемо. Ми завжди пам'ятатимемо той героїчний вчинок, який зробила "Небесна Сотня". Працюючи над створенням поштової марки, я намагався вкласти всі почуття та настрої, які в мене, як безпосереднього учасника, викликали події на Майдані", - зазначив автор.

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" увіковічнила героїв Небесної Сотні на спеціальній марці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі