пʼятниця, 07 серпня 2015 21:25

Український пілот-заручник в Малі та виведення добровольців з передової — головні події дня

Український пілот-заручник в Малі та виведення добровольців з передової — головні події дня

1. Неоголошена війна на Донбасі за добу вбила двох воїнів, семеро поранені

Останні 24 години в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє військових, 7 були поранені. Про це в ході брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

2. Терористи "ДНР" не визнають закон про місцеві вибори

Представник угруповання "ДНР" Денис Пушилін заявив, що закон про місцеві вибори, підписаний президентом Петром Порошенком, прийнятий в порушення мінських угод.

3. У Міносвіти підбили підсумки вступної кампанії-2015

В Україні підбивають підсумки вступної кампанії 2015 року. Всі виші оприлюднили списки рекомендованих на зарахування абітурієнтів.

4. Масштабний теракт в Афганістані забрав 17 життів, понад 400 поранених

Кількість жертв та постраждалих у результаті вибуху у центрі Кабула зросла до 17 осіб, понад 400 поранені, десятки опинилися під завалами.

5. Автомобіль з шістьма хлопцями розстріляли на Київщині

У Київській області на трасі біля Білої Церкви троє невідомих розстріляли автомобіль. Правоохоронці повідомили, що у автівці їхали шість хлопців.

6. УДАР планує самоліквідуватися - джерело

Лідер УДАРу Віталій Кличко досі не прийняв остаточного рішення про ліквідацію партії. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав один з народних депутатів з "Блоку Петра Порошенка".

7. Російський актор назвав Путіна дурнем

Відомий російський актор Станіслав Садальський назвав президента РФ Володимира Путіна дурнем. Про це Садальський написав у своєму блозі.8. Із передової забрали всіх добровольців - Генштаб

Оборона передових рубежів на Донбасі є завданням армії і нині на всій лінії зіткнення немає ані добровольчих формувань, ані підрозділів Нацгвардії. Про це заявив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко.

9. Ліга Європи. "Зоря" гратиме з "Легією"

Пройшло жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи. Суперником луганської "Зорі" стала польська "Легія".

10. В заручниках в Малі перебувають українські пілоти місії ООН

Бойовики в п'ятницю напали на готель в місті Севаре в центральній частині Малі. За останніми даними, жертвами атаки стали п'ятеро людей, двоє терористів ліквідовані. В заручниках в Малі перебувають українські пілоти місії ООН

Зараз ви читаєте новину «Український пілот-заручник в Малі та виведення добровольців з передової — головні події дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі