вівторок, 18 серпня 2020 18:50

Українських журналістів нагородять на Free Media Awards 2020

Українських журналістів нагородять на Free Media Awards 2020
Премія Free Media Awards 2020 відзначила відважних українських журналістів. Фото: pexels.com

Українська програма журналістських розслідувань "Схеми" та журналіст Станіслав Асєєв отримають нагороди від Free Media Awards 2020.

Через карантинні обмеження в світі церемонію нагородження лауреатів у Гамбурзі перенесли на 2021 рік, передає "Радіо Свобода" з посиланням на засновників премії – німецький фонд Zeit-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius та норвезький фонд The ​​Fritt Ord Foundation.

"Нагороди отримають сміливі журналісти та ЗМІ, які не дозволили урядам залякати себе, за безстрашне розкриття фактів корупції та зловживання владою", - заявив глава фонду Zeit-Stiftung Міхаель Ґерінґ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднили відео підпалу редакційного автомобіля "Схем"

Український журналіст Станіслав Асєєв проживав на території самопроголошеної ДНР і публікувався в українських ЗМІ під псевдонімом. "Суд" у самопроголошеній ДНР засудив Асєєва до 15 років позбавлення волі за "шпигунство і заклики до екстремістської діяльності".

Зараз ви читаєте новину «Українських журналістів нагородять на Free Media Awards 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі