субота, 13 серпня 2022 08:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські партизани можуть зірвати "референдуми" РФ в окупованих регіонах – ISW

Українські партизани можуть зірвати "референдуми" РФ в окупованих регіонах – ISW
Українські партизани в захоплених РФ регіонах можуть зірвати псевдореферендуми. Фото: "Суспільне"

Аби зірвати проведення псевдореферендумів на тимчасово захоплених російськими окупантами територіях, українські партизани перейшли до ліквідації ставлеників Кремля і колабораціоністів.

В окупованому Старобільську Луганської області партизани підірвали замінований автомобіль неназваного начальника МРЕВ, повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW) у звіті за підсумками 12 серпня.

"Український центр стратегічних комунікацій попередив, що рух опору уважно стежить за колабораціоністами, знає кожного в обличчя і нікого не залишить без належної уваги", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ намагається перезапустити ВПК для тривалішої війни в Україні – ISW

Страх перед активністю українських партизанів цілком міг впливати на поведінку окупаційних сил. У результаті зрослої паніки окупанти в населеному пункті Старий Крим недалеко від Маріуполя Донецької області збили російський вертоліт.

Український центр опору повідомив, що 12 серпня в Мелітополі партизани обстріляли голову місцевого виборчого штабу партії "Єдина Росія", який незабаром був госпіталізований в нез'ясованому стані. Ідеться про Олега Шостака.

На тимчасово окупованій території Запорізькій області партизани продовжують "полювати" на зрадників, які готуються до так званого референдуму. Минулого тижня в Мелітопольському районі спалили будинок колаборантки, яка "всіма способами активно готувалася до "голосування".

Зараз ви читаєте новину «Українські партизани можуть зірвати "референдуми" РФ в окупованих регіонах – ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі