четвер, 16 червня 2011 12:15

Українська переможниця "Міні-міс Всесвіт" заснула під час святкування

6-річна Югіна-Анастасія Омельчук з села Новомиколаївка Красноперекопського району Криму, яка отримала титул "Міні-міс Всесвіт-2011" заснула у ресторані під час святкування перемоги.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла мама Югіни-Анастасії — Яна Омельчук.

"Перші етапи конкурсу проходили швидко, ми мали багато часу, щоб погуляти містом. Фінал тривав дуже довго — з 6 до 12 вечора. Опісля пішли святкувати перемогу до ресторану. Юга заснула, поклала голову на стіл з їжею і заснула", - сказала вона.

Конкурс "Міні-міс Всесвіт" проходив у грузинському Тбілісі. У ньому взяли участь майже 50 дівчаток з різних країн світу.

"До конкурсу ми готувалися 2 місяці. Юга відвідувала вокальну студію і ходила на бальні танці. Англійську донька добре знає, бо почала вчити її ще 3 роки тому", - розповіла Яна Омельчук.

На конкурс дівчинка взяла з собою 2 валізи з одягом та сувенірами.

"Учасницям конкурсу привезли намисто і браслети з мушель, а членам журі — статуетки українських гетьманів з горілкою всередині. Найбільше місця у валізах займав одяг Юги. Брали з собою 3 українські костюми для виступів і привітання, індійську — для конкурсу талантів та бальну для фінального виходу на сцену. Поза сценою учасниці ходили в уніформі. Це були червоні спіднички та білі футболки. Учасницям забороняли фарбуватися, носити взуття на підборах й одягати короткі і відриті сукні", - поділилась мати переможниці.

Нагадаємо, минулого року на цьому конкурсі, що проходив у Єгипті, також перемогла українка. На той момент 12-річна дівчинка із Запоріжжя Ксенія Аксьонова окрім перемоги в основній номінації отримала перемогу в номінаціях "Краще портфоліо" та "Краща вечірня сукня".

Зараз ви читаєте новину «Українська переможниця "Міні-міс Всесвіт" заснула під час святкування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі