понеділок, 13 серпня 2007 11:09

9-річна українка виграла всесвітній конкурсі краси в Лас-Вегасі

Дев"ятирічна жителька Закарпаття Габріела Довганич перемогла у номінації "Міні-міс-Чарівність" на всесвітньому конкурсі "Сіндерелла", що проходив з 29 липня по 4 серпня в американському місті Лас-Вегас.

Під час зустрічі журналістів з "Маленькою королевою України" в Ужгородському прес-клубі представник Національного комітету "Міні-міс Україна" Зоряна Зінов"єва повідомила, що загалом у конкурсі взяли участь близько 450 учасниць з багатьох країн світу. Змагалися дівчата у вікових категоріях: 3-6 років, 7-9 років, 13-17 років та 18-26 років. Конкурсне журі визначило п"ять основних та п"ять додаткових номінацій.

"Перемогти серед 80 учасниць було нелегко, - зазначила Зінов"єва, - адже програма цього конкурсу наближена до умов всесвітнього конкурсу красунь: крім запланованих виходів, члени журі вивчали манери та поведінку маленьких учасниць упродовж всього перебування в Лас-Вегасі". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «9-річна українка виграла всесвітній конкурсі краси в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі