середа, 10 березня 2010 08:11

Ксенію Аксьонову визнали найкрасивішою школяркою

Автор: фото з сайта www.fraza.ua
  Ксенія Аксьонова навчається в одному із запорізьких модельних агентств
Ксенія Аксьонова навчається в одному із запорізьких модельних агентств

12-річна Ксенія Аксьонова із Запоріжжя перемогла в конкурсі "Міні-міс Всесвіт". Змагання завершилося в Єгипті. У ньому взяли участь 80 дівчат із 17 країн.

— Ми прилетіли перед самим початком конкурсу, — каже Ксенія. — До останнього моменту я не знала, чи взагалі братиму в ньому участь. У нас не було грошей навіть на квиток.

Кошти на переліт сім"ї Аксьонових зібрали спонсори.

— Найбільше балів я набрала в номінаціях "Краще портфоліо" та "Краща вечірня сукня", — хвалиться. — Кажуть, цілий рік маю провести в роз"їздах. Буду опікуватися кількома вихованцями сирітських будинків. Але поки що ніхто не ставив переді мною жодних завдань.

Дівчина займається в одному із запорізьких модельних агентств. Веде дитячу передачу на місцевому телеканалі.

— Для Ксенії це шанс пробитися у світ високої моди, — каже київська модель Іванна Добринська, 24 роки. Вона — одна з представниць національного комітету "Міні-міс Україна". — Коли я входила в модельний світ, брати участь у конкурсах краси дозволяли тільки повнолітнім. Ксенії зараз 12, але вона має гарні слов"янські риси обличчя. Якщо батьки не побояться і поїдуть із нею на показ мод в Італію чи на фотосесії в Китай, їм можна буде не працювати. Своєю вродою вона може заробляти на себе і сім"ю. За участь у фотосесіях для дитячих видань в Америці та Європі отримують стільки, що в Україні на ці гроші родина може жити півроку.

Торік на всесвітньому конкурсі краси перемогла харків"янка 11-річна Анастасія Ткач. Позаторік 11-річна Габріела Довганич з Ужгорода.

Зараз ви читаєте новину «Ксенію Аксьонову визнали найкрасивішою школяркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі