четвер, 18 листопада 2010 13:29

Українцям порадили не їхати в Домініканську Республіку і Гвінею

Українцям порадили не їхати в Домініканську Республіку і Гвінею

МЗС України рекомендує туристам утриматися від відвідання Домініканської Республіки до кінця цього року у зв'язку з тим, що у цій країні був зареєстрований випадок захворювання на холеру.

Про це повідомили у прес-службі МНС.

За інформацією Посольства України у Республіці Куба, 16 листопада був зареєстрований перший випадок захворювання на холеру у Домініканській Республіці.

Також МЗС України рекомендує утриматися від поїздок у Гвінейську Республіку з огляду на масові безпорядки, що супроводжуються актами вандалізму і переросли у сутички з поліцією та жандармерією.

Як повідомили у прес-службі МЗС, за інформацією Представництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста у Гвінеї, у ході сутичок близько 10 осіб загинули і більше 100 отримали поранення. Прихильники Альфи Конде, якого оголошено переможцем виборів, переслідують представників народності пель.

У зв'язку із загостренням ситуації, о 17.00 за київським часом 17 листопада указом Президента Гвінеї було запроваджено надзвичайний стан, правовий режим якого передбачає залучення військових підрозділів для підтримання громадського порядку. Дію надзвичайного стану встановлено до проголошення Верховним Судом остаточних результатів виборів.

Громадянам України, які перебувають у Гвінеї, рекомендовано не виходити до центральної частини столиці. Посольство України у Гвінеї постійно перебуває на телефонному зв'язку з громадянами України, а також вживає додаткових заходів з метою забезпечення безпеки працівників дипустанови.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Українцям порадили не їхати в Домініканську Республіку і Гвінею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі