середа, 25 серпня 2021 13:57

Україну охоплять температурні контрасти й нестійка погода

26 серпня синоптична ситуація в Україні буде нестійка.

Дощі, можливо з грозами, пройдуть у північних областях і центральній частині країни, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Опади зачеплять Одещину, Чернівецьку й Івано-Франківську область.

"Усі області, які не ввійшли у цей перелік - милуйтеся завтра сонечком. Буде суха погода. Градуси завтра розбіжаться. Вересень уже потроху махає нам свіжими ранками та ночами", - йдеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Вересень потроху махає нам свіжими ранками
Вересень потроху махає нам свіжими ранками

У четвер на сході та південному сході буде спекотно, +25...30°С. На півдні та в центрі +23...28°С, на Вінниччині +22...23°С, а на півночі до +17...22°С. У західній частині очікуються +19...23°С.

У Києві завтра буде вогко та свіжо. Періодично дощитиме, можлива гроза. Вдень передбачається близько +19°С. У найближчі неділю-понеділок температура в столиці стрибне до +30...33°С, але ненадовго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні кардинально зміниться погода: де пройдуть зливи

На початку вересня погода в Україні буде літня. Спека триматиметься до 10 вересня. А вже з 11 вересня країну накриють дощі, зливи та значне похолодання. Потішить такою погодою українців і холодний, але сухий жовтень.

Зараз ви читаєте новину «Україну охоплять температурні контрасти й нестійка погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі