понеділок, 10 березня 2014 17:59

Українські телеканали остаточно відключили у Сімферополі та Ялті, транслюються російські

Українські телеканали остаточно відключили у Сімферополі та Ялті, транслюються російські
Фото: telpu.com.ua

У Сімферополі відключено цифрове ефірне мовлення українських телеканалів. Натомість транслюються російські. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

На частотах українських телеканалів транслюються загальноросійські телеканали: "Перший", "НТВ", "РТР-Планета", а також багато розважальних російських телеканалів (СТС, ТНТ, РенТВ, ТБ-3).

Також з'явилися кілька телеканалів Республіки Татарстан (РФ).

Водночас місцеві жителі з Ялти повідомляють, що в кабельній мережі "Ялта ТВ" також відключили всі українські канали. Замість них транслюється російське телебачення.

Крім того, найбільший кабельний провайдер - компанія "Воля" - заявив: на вимогу в.о. голови Севастопольської міської адміністрації, в Севастополі відключені 12 українських телеканалів.

"9 березня філія компанії "Воля" отримала вимогу від в.о. голови Севастопольської міської адміністрації про негайне перериванні відкритої трансляції в кабельних мережах таких телевізійних каналів "1+1", "Перший Національний", СТБ, "Рада", Business, ICTV, ПП Інфо, ЧТРК Чорноморка, 112 Україна, 5 канал, UBR, Інтер. 9 березня з 21:00 ми були змушені перервати ретрансляцію перерахованих телеканалів в аналогових мережах Севастополя. Сподіваємося на розуміння", - повідомляють в компанії.

Зараз ви читаєте новину «Українські телеканали остаточно відключили у Сімферополі та Ялті, транслюються російські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі