понеділок, 26 травня 2008 11:38

Убито актора фільму про Гарі Поттера (ФОТО)

Виконавець однієї з ролей в новому фільмі про Гарі Поттера вісімнадцятирічний Роб Нокс, який зіграв епізодичну роль у фільмі "Гарі Поттер і принц-напівкровка", помер від отриманого ножового поранення під час бійки минулої ночі в лондонському передмісті Сідкап.

У бійці серйозно постраждали ще двоє підлітків, які отримали ножові поранення. За підозрою в здійсненні вбивства затриманий 21-річний хлопець, який також постраждав в бійці. Після надання йому медичної допомоги він був затриманий поліцією, передають "Вести.ру".

Компанія-виробник фільму WarnerBros. випустила спеціальну заяву зі співчуттями сім"ї Роба Нокса. Тим часом друзі та прихильники приносять квіти на місце загибелі молодого актора.

Члени сім"ї загиблого розповідають, що Роб був добрим і дбайливим, він завжди допомагав іншим. Душа компанії, товариський, він любив спорт і виходи в світ. "Роб був добрим і дбайливим, завжди допомагав іншим. Життя і душа компанії, він любив спорт і виходи в світ, завжди любив спілкуватися з людьми", - цитує РИА "Новости" заяву сім"ї загиблого.

Слідчі Скотленд-Ярду ведуть розслідування, проте поки утримуються від коментарів з приводу обставин бійки, повідомляє TOPNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Убито актора фільму про Гарі Поттера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі