четвер, 06 листопада 2008 16:29

У зв"язку з терактом Медведєв наказав посилити заходи безпеки в Північній Осетії

Президент РФ Дмитро Медведєв доручив ФСБ та МВС посилити заходи безпеки в Північній Осетії у зв"язку з вибухом маршрутки, що стався в четвер у Владикавказі.

ФСБ та Слідчий комітет при прокуратурі РФ також отримали від президента доручення провести ретельне розслідування теракту. Нагадаємо, за фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтями "тероризм", "вбивство" та "незаконний обіг, зберігання та застосування зброї й вибухових речовин". Розслідування цієї справи узяв під особистий контроль президент Північної Осетії Таймураз Мамсуров.

За останніми даними, вибуховий пристрій, за допомогою якого був здійснений теракт, був закладений на зупинці. Видання "Кавказький вузол" повідомляє, що винуватцем теракту міг бути смертник. Вибухом зачепило дві маршрутки, одна з яких отримала значні пошкодження. Загинули вісім і були поранені 33 людини. Інцидент стався біля Центрального ринку Владикавказа, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У зв"язку з терактом Медведєв наказав посилити заходи безпеки в Північній Осетії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі