понеділок, 24 грудня 2007 13:40

У зоопарку тигр загриз чоловіка (ФОТО)

Цікаво, що справжні хижаки завдають людині значно менше шкоди, ніж інші "брати менші". За підрахунками Університету Флоріди, щорічно атаки акул приводять до 0,4 смертельних випадків. Пум відносять 0,6 життів, змії - 15, собаки - 18. Тоді як жертвами оленів стають 180 чоловік щорічно. Це, в основному, автомобілісти, які гинуть в результаті аварій, викликаних зіткненням. І проте, м"ясоїдні тварини можуть представляти загрозу для людини навіть в зоопарку, передає TOPNEWS.

Днями в Індії чоловік загинув, засунувши руку в клітку до тигрів. За словами службовців зоопарку, чоловік нехтував правилами елементарної безпеки. На очах у своєї дружини і двох дітей він вирішив зробити фото з бенгальськими тиграми. Тварини миттєво накинулися на людину і відірвали йому руку. Потерпілий був доставлений в найближчу лікарню, але помер від втрати крові, повідомляє RUpor.info.

Зараз ви читаєте новину «У зоопарку тигр загриз чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі