субота, 20 лютого 2010 15:27

У Вінниці альтанка завалилась прямо на дітей (ФОТО)

19 лютого о 9.30 в дитсадку N57 по вул. Келецька у Вінниці завалилась альтанка.

"З другом проходили біля садка, як почули сильний грохот. Думали, що сніг з даху впав. Аж тут помітили жінку, вона хватала за руки дітей, намагалась відвести їх подалі", - розповів очевидець Сергій.

Хоча б п"ять сантиметрів вліво, чи вправо, вона б загинула

"Побігли на місце, там вже було кілька чоловіків. Разом із ними почали розбирати шифер. Дістали звідти кілька дітей. У них були подерті обличчя та руки. Коли підняли кровлю та балки, знайшли дівчинку. Вона лежала акуратно між двома трубами. Хоча б п"ять сантиметрів вліво, чи вправо, вона б загинула. Було страшно піднімати черговий лист шиферу", - розповів він.

Причиною падіння альтанки скоріш за все стало те, що металеві труби, що тримали конструкцію проіржавілими від самої землі. Судячи з усього, коли ремонтували альтанку, старі листи шиферу не забирали, прикривали їх новими. Плюс, на даху шар снігу та льоду. От альтанка і не витримала, розповів свідок.

До дитсадка викликали "швидку". Постраждалих дітей забрали в Обласну дитячу лікарню.

"На щастя обійшло без серйозних жертв", - розповіли в пресцентрі обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій. "У однієї дівчинки перелом ключиці".

За годину залишки альтанки розібрали. Шифер склали неподалік, залізні балки залишили на місці. Між ними й досі лежать дитячі іграшки.

Розмовляти з кореспондентом фельдшер дитсадку та вихователька групи відмовилися. Керівника закладу викликали на розмову в міське управління освіти.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці альтанка завалилась прямо на дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі