середа, 16 грудня 2009 19:02

У величезному заторі на Одещині замерзають люди

На трасі Одеса - Іллічівськ ще з першої половини дня 16 грудня тисячі автомобілів стоять у величезному заторі завдовжки 6 кілометрів. У багатьох машинах закінчився бензин, печі не працюють, люди замерзають.

За словами очевидців, вибратися із заблокованої траси пішки не дозволяє сніг, який вже місцями досягає 1 метру.

На допомогу людям відправилися рятувальники МНС, зокрема, три спеціалізовані автомобілі ЗІЛ-131, в яких постраждалі від негоди зможуть зігрітися. Крім того, у напрямку траси попрямували декілька важких снігоприбиральних машин. Як швидко вдасться визволити людей, в МНС прогнозувати відмовляються.

Через сильний снігопад і шквальний вітер вже 37 населених пунктів Одеської області залишаються без світла. На лініях електропередач працюють 22 аварійних бригади.

На дороги виведена вся техніка, що є у розпорядженні комунальних підприємств, проте очищається тільки центр Одеси. Ситуація катастрофічна, навіть карети швидкої допомоги не в змозі проїхати. Через сніг за минулу добу в місті сталося більше сотні ДТП.

В ніч на 17 грудня температура підніметься на Одещині до 0-2 градусів тепла, при цьому вже на завтра синоптики прогнозують похолодання, тому очікується ожеледиця, а також налипання мокрого снігу, заноси, завірюха.

Мерія Одеси попросила мешканців міста утриматися від користування власним автотранспортом.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «У величезному заторі на Одещині замерзають люди ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі