середа, 20 лютого 2008 13:51

У валійському "місті самовбивць" знайшли сімнадцяте тіло

В околицях невеликого валійського міста Брідженд, яке журналісти прозвали "містом самовбивць", 19 лютого було виявлене тіло дівчини, повідомляє Sky News.

За інформацією телеканалу, 16-річна Дженна Перрі стала 17 місцевою мешканкою, що наклала на себе руки за останні 14 місяців. Перше самогубство в Брідженді сталося у січні 2007 року. Повідомляється, що ніхто із загиблих молодих людей не досягнув 27 років. Всі вони були знайдені повішеними.

У ході слідства поліція припустила, що молоді люди стали жертвою якогось "суїцидального інтернет-культу", що пов"язував користувачів соціальної мережі Bebo. Проте поліцейські наголошують, що їм так і не вдалося встановити зв"язок між жертвами.

В світлі хвилі самогубств, що прокотилася по місту, громадські організації міста закликали батьків бути уважнішими до своїх дітей, а також дали їм поради на випадок, якщо у підлітків виявляться ознаки суїцидальної поведінки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У валійському "місті самовбивць" знайшли сімнадцяте тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі